Qofte me kungullesha
Përbërësit:

- 4 kungullesha
- mish pule
- 1 qepë
- majdanoz
- mjell misri
- kaçkavall
Për ta lyer:
- miell msiri
- vezë
Për ta Fërguar :
- Vaj
Përgatitja:
Mishin e vendosim në bledar për grirje, pastaj e vendosim qepën për grirje.
Mishin, qepën, miell misrin, majdanozin,dhe kripën i hedhim në bledar për përzierje.
Nga glazura e përgatitur formojmë topa të vegjel duke ia vendosur secilës nga një copë të kaçkavallit.
Qoftet i vendosim në kungullesha, i zhytim në vezë pastaj në miell miser.
Në tigan me pak vaj i fërgojme kungulleshat.
Mishin, qepën, miell misrin, majdanozin,dhe kripën i hedhim në bledar për përzierje.
Nga glazura e përgatitur formojmë topa të vegjel duke ia vendosur secilës nga një copë të kaçkavallit.
Qoftet i vendosim në kungullesha, i zhytim në vezë pastaj në miell miser.
Në tigan me pak vaj i fërgojme kungulleshat.
Ju bëftë mirë!
Comments
Post a Comment