Toptha Raffaello

Toptha  Raffaello

Përbërësit :
  • 500 ml qumësht,
  • 200 gram margarinë,
  • 200 gram sheqer pluhur,
  • 150+80 gram kokos,
  • 80 gram lajthi,
  • 5 lugë sheqer,
  • 2 puding vanillë,
  • 2 kese sheqer vanillë.


Përgatitja:

Fillimisht ziejmë pudingun me qumështin sheqer pluhurin dhe sheqer vanillën.E lëjmë të ftohet duke e përzirë kohë pas kohe.Margarinën e rrahim me mikser me sheqer pluhur,ia shtojmë pudingun e ftohur dhe kokosin.E përziejmë mirë dhe e lëjmë në frigorifer rreth 2 orë.Pas kësaj kohe e marrim ,formojmë topthat,në mes ua shtijmë një lajthi dhe i rrotullojmë me kokos (80 gram).

Ju bëftë mirë.

Comments